emmafredriksson

Alla inlägg under oktober 2014

Av Emma fredriksson - 19 oktober 2014 16:42

Hej!
Mår rent av skit idag. Hostar,snorar och är allmänt varm och äcklig. Så dricker min andra kopp te nu och klär mig varmt. Så förhoppningsvis mår jag prima snart igen. I går var jag lite överallt och snurrade, vilket jag inte skulle ha gjort. Menmen har iallafall sovit ut och ska bara hålla mig hemma idag för att friskna till. Ska ju ha Arvid imon. Jag vet inte om jag kan kalla det att jag är sjuk men mår bajs i vilket fall. Har inget mer att skriva så ska dricka upp mitt äckliga te nu och sen må bättre. Puss

-

Av Emma fredriksson - 16 oktober 2014 21:58

Hejhej!
Har precis fått ett varv med hundarna och frågan är vart tiden tog vägen.. Slutade skolan vid 14:20 idag och tog bussen direkt hem, åt lite och sen ställde upp för Adam som var ensam på konfirmationen, så nu har jag varit och sett vad man gör där ochså. Och efter det har jag bara suttit hemma och spelat Sims och ätit. Ska gå upp och lägga mig nu ville bara visa att jag lever eller nåt. Uppdaterar när det händer något kul i mitt liv. På måndag får jag finbesök av Arvid ochså, ska hämta honom på dagis efter skolan och köra hem honom på kvällen. Så nu vet ni pusspuss!

Av Emma fredriksson - 13 oktober 2014 14:21

Hejhej!
Idag är det söndag igen. Fast är ledig imon så det ska bli skönt, ska ligga hemma och kolla BB hela dagen och bara gosa hemma i soffan.
i Fredags vet jag inte om jag skrev men var hemma hos Fanny på krök ett tag iallafall sedan drog vi ut och bara va typ och
IGÅR var vi hemma hos Elias på krök eller vad man ska säga. Blev lite smått kaos men det löste sig. Ha en bra söndag, ska hem och äta och dricka gott till en film med älsklingen om ett tag. Vi har ett år och tio månader idag!

Av Emma fredriksson - 10 oktober 2014 18:07

Halloo!
Ligger i våran nya gosiga fotölj pch kollar BB, har nog suttit i tre timmar och kollat på det eller något haha. Men det e najs! Ikväll blir det att vara hemma hos Fanny några stycken, ska bli najs. Tobbe har inte kommit hem ifrån jobbet än, han jobbar över idag så får väl se när vi drar ut. Ska väl käka, duscha och göra iårdning mig innan iallafall. Har faktist inget mer att säga, kännde bara för att dela med mig av detta. Ha en grym fredag puss!

Av Emma fredriksson - 10 oktober 2014 10:03

Hej har inte blivit så mycket uppdatering på det senaste och det beror på att jag inte har gjort nånting typ. Ska stax åka till skolan och ha prov i helsopedagogik... Känner att det kommer att gå sådär, det är skit svåra ord och sånt som man måste kunna.. Men får hoppas på det bästa. Har inga planer för ikväll. Efter skolan blir det väl att ta bussen hem och se nåt avsnitt av BB och sen ta en dusch. Hör av mig senare om jag gör något speciellt ikväll puss!

Av Emma fredriksson - 6 oktober 2014 20:50

Hej!
Sitter i Tobbes bil med lite folk och snackar om ebola. Det sägs att den kommer att komma till Frankrike iallafall i slutatet av denna månaden. Får verkligen ångest på detta!! Jag vill bara gråta. Varför ens? Ååh ska gråta lite nu och tänka på vad jag hade gjort ifall eller inte ifall jag får ebola. Ja jag är löjlig men tänk om... ville bara skriva av mig lite Hejdå.

Här får ni lite bilder ifrån kalaset igår

Av Emma fredriksson - 5 oktober 2014 14:26

Hallue!
Åker bil just nu med Tobbe och Robert. Vi har varit i Partille och ätit subway :)) nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Jag ska hem om ett tag och fixa mig lite för ska på kalas lite senare. Arvid fyller fyra på tisdag, min lilla bebis :) så ska iallafall fira honom och sen får vi se hur mycket klockan blir när jag är hemma igen om jag bara går hem och lägger mig eller hur jag gör.
IGÅR satt vi vid röselid och var coola i stort sätt hela kvällen. Jag gick hem ganska "tidigt" eller vad man ska säga. Åkte med mamma till hulan och köpte godis och sen åkte vi hem och såg på en film. Och i fredags vet jag inte riktigt vad jag gjorde haha.. Eller jo, jag satt på vallen men drog hem tidigt då med. Ha en bra söndag uppdaterar nog imorgon igen puss!

Två bilder på mig och Arvid. På den första bilden är han tre veckor och på den andra är han tre år. Min lilla älskling.

Av Emma fredriksson - 3 oktober 2014 09:24

Börjar om en timma och trodde jag började nu om typ 5 min så har stressat sönder haha. Jag orkar värkligen. Menmen det är ju endå fredag. Slutar tre sen ska jag hem och fixa mitt ansikte har fått en finn attack på min haka haha så det ska jag göra. sen vet jag inte om det blir en hemma kväll ikväll eller om man drar ut. Ska iallafall nu göra iordning mig och sen försöka hinna till bussen så att jag kommer i tid, börjar 10:20. Ha en bra fredag puss!

Presentation

hejhej,
jag som driver denna bloggen är en 16årig tjej ifrån gråbo. I min blogg kommer ni att få läsa om min vardag,skola
kompisar osv...

ni kan även följa mig på instagram: emmsi98

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards