emmafredriksson

Alla inlägg under oktober 2013

Av Emma fredriksson - 26 oktober 2013 03:14

Har inte orkat blogga Och glömde outfit bilden, för hann byta till mina nya. Men visar bilder på det jag köpte i allum förrut imon. Nu ska jag sova godnatt hejdå.

Av Emma fredriksson - 25 oktober 2013 15:37

Kan det bli bättre? Sitter nu oh äter nudlar och dricker festis som jag hittade i fickan sen imorse haha. Sen när jag e klar så blir det nog en road trip med mammi till allum för att kolla på byxor. Kommr upp outfit bild lite senare ochså,
Pusspuss!

Av Emma fredriksson - 25 oktober 2013 10:55

Hallu!
Sitter i cafeet med Hanna och äter toast och dricker oboy hehe. Slutar om en halvtimma typ och sen blir det att åka till lekstorp för att ha musik. Men det ät fredag idag ochså :D e på jättebra humör ! Får hoppas att det håller sig och att det kanske händer något skojjigt ikväll eller bara mys med älskii, jaja men måste hjälpa Hanna städa nu :p
pusspuss!!

Av Emma fredriksson - 24 oktober 2013 13:38

Hallue!
Sitter och har börjat med musik uppgiften som ska vara klar imon, man Skulle skriva och jämföra 2 olika epoker eller nåt ,så jag ska skriva om wienklassecismen och barocken haha. Idag blir det nog att dra till gymmet känns endå som att det var längesen nu och börjar bli fet :P så, så får det bli, ska bara tvinga min bror att följa med ochså ;) menmen får väl fortsätta med detta då så att jag blir klar kanske ska stå i cafeet med Hanna imon ifrån halv nio till elva ochså så hinner inte så mycket. Men bloggar senare pusspuss!

-

Av Emma fredriksson - 23 oktober 2013 14:32

Hallue!
Kom nästan precis hem ifrån skolan slutade tidigt idag,så nu ligger jag i sängen och ska kolla på lite kläder och så till julafton, balen och nyår hade jag tänkt hihi. Längtar endå till julen all snö, dom gosiga kläderna, alla olika ljus och färger och familje myset m.m (a) åååh kan inte snön komma snart så mysigt :))

Av Emma fredriksson - 20 oktober 2013 21:01

Hallu!
Ligger och kollar på när Tobbe spelar GTA... Och tänkte berätta lite om min dag, vaknade Hyffsat tidigt altså för att vara jag och sen åkte vi hem till tony och hämta han och john och sen drog vi till thaien och åt frukost hihi. Sen var vi ute ett tag sen ringde mamma och frågade om vi skulle fixa iårdning i mitt rum så hjälptes vi åt att mublera om och sen kollade jag och Tobbe klart på kniven i hjärtat som vi började kolla på för några dagarsedan ;) och imon blir det skola igen och sen hem oh plugga plugga plugga för ska skriva moppe provet på tisdag så så ser mina planer ut inför morgondagen än sålänge men ska nog strax lägga mig haha ja klockan e bra nio med är skit trött :P haha pusspuss!

Bjuder på före och efterbilder på mitt rum, förebilden är nästan så som jag hade men har inte tagit nån dagligen*

-

Av Emma fredriksson - 17 oktober 2013 17:12

Hallu!
Ligger i sängen nu med älsklingen och spelar gta och ska strax gå in i duschen. Idag har jag och Hanna intervjuat lite grann så att det är klart och sen efter skolan så körde Adam hem mig hehe,men hann bara hem och sen gå igen för att hämta enya på dagis. Så hon gick nyss hem och Tobbe kom till mig menmen efter att jag har duchat så åker jag hem till Sofie oh vara med henne ett tag,för det var ju ett tagsen nu.
Jaja, Pusshej!

Presentation

hejhej,
jag som driver denna bloggen är en 16årig tjej ifrån gråbo. I min blogg kommer ni att få läsa om min vardag,skola
kompisar osv...

ni kan även följa mig på instagram: emmsi98

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards