emmafredriksson

Alla inlägg under februari 2015

-

Av Emma fredriksson - 11 februari 2015 11:54

Halloo!
Ska strax ta ut hundarna på en promenad. Är rastlös så ska dra med mamma till klädkällaren ett tag och senare ikväll eller när jag är tillbaka så ska jag försöka ta mig till gymmet med Sofie.

Av Emma fredriksson - 10 februari 2015 16:17

hejhej!
Vaknade vid 10 idag och har inte gjort något speciellt sedan dess, var och handlade med mamma förrut och fick då tanken att göra semlewraps. Såg nyss att det inte är semledagen förens den 17 iår så får väl se om det blir av idag eller tills den riktiga semledagen är. Igår var jag med Sofie i stort sett hela dagen, jag följde med henne så att hon fick köpt sig ett gym kort på dagen och senare på kvällen åkte vi och gymmade tillsammans med Tobbe. Så om allt går som det ska så ska vi fortsätta gymma regelbundet eller vad man ska säga. Har som vandligt inga planer inför idag, men eftersom att jag inte har gjort något annat än att suttit i soffan och käkat glass Idag så drar jag med älsklingen ut sen när vi har ätit. Om det inte händer något speciellt idag så uppdaterar ja imorgon pusspuss!

Av Emma fredriksson - 8 februari 2015 15:38

hallu!
Vaknade vid 11 tiden imorse, och har sedan dess bara legat i soffan och ätit. Så har inte så mycket kul att dela med mig av. Uppdaterar senare om vad som händer, om det nu händer något. Det är ju endå lov så någonting måsta man väl göra. Pusspuss!

Av Emma fredriksson - 7 februari 2015 19:56

Har inte gjort någonting idag så säger bara rösta på Eric i Melodifestivalen ikväll och ha en trevlig lördag. Pusspuss!

Av Emma fredriksson - 6 februari 2015 18:06

täbkte börja med outfit bilder igen eftersom att jag endå suger så mycket på att uppdatera. Det börjar bra med en mjukis fredag.
Byxorna är ifrån bikbok
Och tröjan från hm

Av Emma fredriksson - 6 februari 2015 18:00

hejhej!
Har inte gjort nånting på sista tiden så är därför det inte har blivit någon uppdatering. Har egentligen inget speciellt att säga nu heller men kännde för att uppdatera.
Gick i skolan idag från 10:20-15:00, sen gjorde jag mitt IV val som skulle lämnas in idag så får väl hoppas att jag får det jag har valt. Sen åkte jag och mamma till hemmakväll och köpte godis och choklad och sen vidare till bonum för att köpa mat. Älsklingen åkte till Skåne idag med sin pappa så ska passa på att vara hemma med mamma nu denna helgen, så imorgon blir det Melodifestivalen och om jag inte hittar på något annat att göra ikväll så blir det väl myskväll hemma. Har börjat gymma nu också och dratt ner på sockret haha. Eller aa, jag gymmade igår och har försökt i typ två veckor att inte äta godis på vardagar haha. Det var väl gått sådär, Menmen det var värt ett försök. Skriver senare eller imorgon igen pusspuss!

Presentation

hejhej,
jag som driver denna bloggen är en 16årig tjej ifrån gråbo. I min blogg kommer ni att få läsa om min vardag,skola
kompisar osv...

ni kan även följa mig på instagram: emmsi98

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards