emmafredriksson

Alla inlägg under februari 2014

Av Emma fredriksson - 13 februari 2014 22:35

Hejhej!
Ligger i sängen nu och ska strax sova. Har haft jätte trevligt ikväll även om jag inte vann... Menmen jag har sagt att jag ska ha revange haha :p nä men efter bowlingen då så åkte vi till utby pizzeria och åt mini Hawaii, alltså dem var helt perfekta! Dom var goda och dom var precis så att man blev mätt. Och sen så körde Tobbes bror oss hem till mig så hann vi kolla ett avsnitt av weeds innan han var tvungen att nana. Och självklart så är det alltid jätte spännande i slutet.. Hatar sånt och speciellt när man inte kan kolla vidare :( Menmen imorgon är det fredag och alla hjärtans dag och då hade jag tänkt att lite tidigare på morgonen/ dagen åka med mamma och kolla på lite kläder och så, och sen till gymmet med Soffe och träna upp våra trasiga knän så att dom slutar att vara trasiga :) och sen sola som vi igentligen skulle gjort för typ två dagar sen haha men som sagt vi är grymt bra på att planera med SÄMST på att göra! :p och sen på kvällen ska jag försöka fixa ihop en biofilm som jag och älsklingen ska kolla på. men ska nana nu så uppdaterar er imon och lite mer i detalj om filmen och så pusspuss!

Av Emma fredriksson - 13 februari 2014 14:00

Hallu!
Ska äta lite frukost nu och sen hinna med halv tre bussen till Lerum med Sofie och göra lite saker där och sen åka vidare till stenkullen och sola. Och sen stressa hem för ska vara på Tobbes jobb vid halv fem. Ska med han och hans pappa och bowla :)
Så uppdaterar sen puss!

Av Emma fredriksson - 12 februari 2014 11:24

Godmorgon, eller aah hej.
Vaknade nyss och ska strax ner och äta frukost och lite så, sen om ett tag ska jag ringa Sofie. Och kanske va med henne ett tag. Funderade på att åka och sola :) Menmen vi får se. Sen vid fyra tiden ska vi hem till mormor och äta och lämna Adam. Han ska med mormor till våran kusin i Norrland.
IGÅR åkte jag hem till Hanna vid tre tiden och var där till halv sex nånting sen tog vi bussen till gråbo. Så att jag fick äta och lite så, sen var jag ute med offe och Tobbe till nio eller nåt. Sen gick vi hem och sov. Menmen ska försöka att blogga sen och ta bilder. Har typ inga bilder och jag har ändå haft telefonen i tre dagar nu... Haha, pusspuss!

Av Emma fredriksson - 10 februari 2014 22:25

Får bara bli ett snabbt godnatt inlägg, för är trött och har inget speciellt att dela med mig av. Var ute och promenerade i några timmar förut med Tobbe och offe och träffade på lite folk och så. Sen satt jag och kollade på det okända med mamma. Så även om det är lov så säger jag godnatt på er!

Av Emma fredriksson - 10 februari 2014 14:07

Hejhej!
Utan att säga nåt så har jag tigit en lite paus, Men nu tänkte jag börja igen.
Kom precis hem till ramona, dom är utomlands nu så jag och mamma ska kolla till deras katt Och lite så. Och sen lite senare ska jag till allum och kolla på en iPhone 5s och kanske äta Max?? så ja, i fredags så var jag på lokalfest till typ 2 och sen åkte vi hem till Tobbe, jag han offe Sofie och Nicke och sen sov där. Sen i lördags så satt jag hemma med mamma och kollade på mello och åt massa gott och bara tog det lungt. Och igår var det bara en standard hemma söndag med tv och chips hehe. Och idag är det lov oxå, as gött. Och det betyder sova hela daan. Menmen så Somsagt så ska jag till allum lite senare och sen har jag inga direkta planer. Men slänger nog in ett inlägg lite senare pusspuss!

Av Emma fredriksson - 1 februari 2014 21:41

Hallu!
Sitter i bilen och ska åka och lämna min bror hos sin tjej nu. Och sen ska jag och mamma vägen om Ica i hulan och köpa massa gottit tills ikväll blir en hemmakväll för mig och Tobbe ikväll.
IGÅR var jag ju på torarica, det var väl sådär, kunde haft roligare kan man väl säga. På ett sånt ställe skulle man varit 18 menmen, det var endå trevligt. Kom väl hem till lite över 4, var väl inte riktigt vad jag hade väntat mig menmen. Vaknade imorse vid kvart över 11, och sen pratade jag med älsklingen i telefon ett tag och sen somnade jag om med lilla noomsisen brevid. Så vaknade jag vid halv 4 tiden. Sen åkte jag mamma och Adam och åt campino-frukost och aah sen har jag typ i stort sett bara legat i sängen och degat.
Pusspuss!

Presentation

hejhej,
jag som driver denna bloggen är en 16årig tjej ifrån gråbo. I min blogg kommer ni att få läsa om min vardag,skola
kompisar osv...

ni kan även följa mig på instagram: emmsi98

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards