emmafredriksson

Alla inlägg under mars 2014

Av Emma fredriksson - 20 mars 2014 11:28

Hej!
Orkade inte blogga mer igår, var så sjukt trött. Tittade på efterlyst och sen gick upp och sov. Har iallafall håltimma nu, hade np och blev klar tidigare. Så sitter bara och glor och ska nog ner till cafét lite senare. Har inte så mycket mer att säga så uppdaterar när jag kommer hem eller något puss!

Av Emma fredriksson - 19 mars 2014 15:36

Känner mig faktist väldigt duktig. Har haft bild hela dagen och jobbat väldigt effektivt och sen räddat två små barn och hjälpt dom i cafét en liten stund + att jag fick C på mitt nationella svenska prov i måndags (y)
Sen efter att jag slutade vid två så hade jag utvecklingssamtal och fick veta lite mer exakt vad jag ska göra innan betygsättningen i maj och sen tog jag faktist hem och gjorde en engelska uppgift nu ochså. Så jaa, känns faktist helt okej. Ska snart åka och hämta Tobbe på jobbet och sen hem och äta ;) denna dagen har känts jätte lång. Gick upp vid sex imorse samtidigt som Tobbe för mamma och Adam skulle dygna eller vad man ska säga för Adam skulle ju göra någon eeg grej vid tio. Så tänkte att jag skulle vara jätte pigg och hålla dom vakna så att jag kunde komma i tid till skolan, duscha och allt. Men slutade med att Tobbe övningskörde till jobbet och jag låg och sov i bilen. Sen när vi kom hem igen så la jag mig i soffan till typ halv nio och sen gick in i duschen så att jag typ precis kom i tid haha. Så har haft en väldigt händelserik och fulländad dag känner jag haha. Men är skit trött så förhoppningsvis är jag fortfarande trött vid tio ikväll så att jag kan nana tidigt och komma i tid till den andra delen utan np provet i svenskan. Vi ska skriva en uppsats om någonting som man inte vet än... Menmen förhoppningsvis så blir det säkert jättebra och har inte bestämt än men tror nog att jag kanske stannar kvar på extra hjälpen eller vad man ska säga efter skolan ochså men får se. Kom på att jag lovade Gunnar att göra ett matteprov imorgon ochså, så får se hur det blir med allt. Men ska snacka med mamma lite nu och sen åka så hörs troligtvis senare pusspuss!

Av Emma fredriksson - 19 mars 2014 07:36

Godmorgon!
Gick upp vid sex tiden idag. Eller aa är inte vaken än, mamma och Adam drygande för Adam ska på eeg lite senare så Tobbe fick köra till jobbet. Jag hade ju inte behövt att åka med men då är man iallafall uppe i tid :p Hade igentligen tänkt att duscha nu men är fan död haha. Nu ligger jag och kollar på nyheterna och ska strax äta frulle ochså. Sen får vi se om det blir en café dag idag eller inte. Hör av mig sen puss!

Av Emma fredriksson - 18 mars 2014 11:50

Hej!
Sitter på hemkunskapen nu och slutar strax. Jag och Hanna håller på att planera en lektion där vi ska hålla i en maträtt och en dryck till ett speciellt land och vara liksom lärare ;p Vi valde Karibien och att göra en kycklingsallad serverad i annanas, och så hade vi tänkt att göra en jordgubbscolada till. Så nu sitter vi och söker upp fakta om Karibien och drömmer om att åka dit. Man blir ju typ kär, vilket land! Nä men måste vara lite delaktig nu och sen gå och äta lunch pusspuss!

Av Emma fredriksson - 17 mars 2014 17:43

Hallu!
Ligger i soffan nu och har precis ätit. Så Väntar bara in älsklingen så man kan hitta på något. Har ju inga vänner haha, nä men var endå gött att bara ligga hemma och dega hela dagen. men ryggen blir nog inte bättre haha. Så Tobbe ska ge mig massage sen hade jag tänkt ;)

Ni flesta har väl säkert hört om "skottlossningen" som var i gråbo igår. Jag skulle inte kalla det skottlossning utan mer biljakt, det var en man i 40års åldern som fick beng jage eller vad man ska kalla det. Tobbe fick iallafall ett samtal igår innan vi skulle lägga oss om att det var skottlossning i gråbo. Självklart så blev lilla jag livrädd som vanligt och bara nån minut senare så hörde jag polis helikoptern. Det stog och snurrade ovan för mitt hus och det blinkade blått överallt i mitt rum, då visade det sig att mannen då hade kört in i mitt område och "fastnat" där eller vad man ska säga. För han hade punka på alla fyra däcken utav spikmattor som polisen hade slängt ut lite tidigare. Jag har ingen aning om varför han blev jaga riktigt eller vem han är, men man vill ju helst veta. Jag är ju en nyfiken liten typ hehe. Menmen det jag var mest nojjig för det var ju att det var ett rån i Mölndal nån timma innan med tre maskerade män och att det bara togs fast en man här och att det då skulle vart två till som sprang runt i området. Men som tur var så hade det inget samband med varandra, så nu är jag bara nyfiken på vad det kan vara för idiot. Min mamma gick ut med hunden bara en stund innan, och hon gick exakt där hans bil stog till slut. För han körde ju på gångbanan. Men som sagt nu ligger jag och har ont och vill ha massage. Men det var väl mest det jag ville säga. Ha en fortsatt trevlig kväll dårå!

Av Emma fredriksson - 17 mars 2014 12:55

Hej!
Funderar på att börja blogga igen, men vet inte om jag vill vara kvar på bloggplatsen känner för att testa på något nytt.. Så får se hur det blir lite längre fram. Kände att det blev lite tomt med bloggen, men är inte säker ännu. men ska försöka uppdatera er så mycket som möjligt.
IDAG hade jag nationellt prov på morgonen och sen långkonferens på det så slutade halv 12. Hade tänkt att äta något nu och sen bara ta det lugnt, har jätte ont i ryggen så ska försöka komma ihåg att uppdatera sen ;) puss

Av Emma fredriksson - 6 mars 2014 18:18

Hallu!
Har precis käkat och ska strax gå ut och hitta på något tror jag. men har tänkt på det att jag är så värdelös på att uppdatera och så, så jag funderar på att ta en paus eller bara lägga ner bloggen helt. Men har inte bestämt mig än så får se hur det blir, men det känns så tomt att inte ha bloggen... Så får se vad jag gör pusspuss!

Av Emma fredriksson - 6 mars 2014 18:11

Munkjacka från ginatricot
Linne från h&m
Mjukisarna är sofies

Presentation

hejhej,
jag som driver denna bloggen är en 16årig tjej ifrån gråbo. I min blogg kommer ni att få läsa om min vardag,skola
kompisar osv...

ni kan även följa mig på instagram: emmsi98

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards