emmafredriksson

Alla inlägg under juli 2014

Av Emma fredriksson - 18 juli 2014 20:37

Ursäkta då för min kassa uppdatering men sitter nu iallafall hemma hos Tobbe med lite gött folk. Ska väl sitta här ikväll och bara ha det trevligt. Har inte så mycket att säga men ville väl mest bara säga hej eller något. Men kan väl uppdatera när det händer något kul och intressant istället haha pusspuss!

-

Av Emma fredriksson - 16 juli 2014 16:45

Hejhej!
Ska stax ta mig in i duschen för är jätte äcklig och sen ska jag föröka skaffa en vän och hitta på något.
Sov hos grädde inatt, och efter att vi vaknat så åkte vi typ direkt till gråbo och käka thai med kricko och sen vidare till stan med kricko Eddie och Tobbe. Så kom väl hem för nån timma sedan kanske och har precis ätit. Så ja, jag har inga planer inför kvällen som vandligt men det går nog. Pusspuss!

Av Emma fredriksson - 15 juli 2014 19:54

Heej!
Har faktist inte orkat blogga men nu ska jag försöka årdna upp det och blogga som innan. Sitter nu iallafall hemma hos grädde och ska vara här hela kvällen förhoppningsvis :) har inte gjort så mycket idag, tog en pizza på campino vid 12 tiden med Mange Tobbe ris och fannie och sen gick jag Mange och Tobbe hem till mig och kollade på en film. Så det är väl i stort sett det jag har gjort idag. Resan var helt underbar även fast jag var små sjuk hela veckan, Menmen så kan det gå. Janina och Sofie kom ju ner utav en slump till Turkiet och hamnade på samma hotell som mig och Tobbe, så hade 2 kvällar tror jag det blir med dom. Fick shoppat mig en väska, 2 plånböcker och ett par skor sista dagen ochså. Har tyvärr inga bilder men kan väl lägga upp det lite senare i veckan eller något om ni vill. Bilder ifrån resan kommer ochså upp lite senare, har inte sorterat bilderna än. Menmen får väl vara lite social med folket som är här och sen käka grillat. Hör av mig senare eller imorgon pusshej!

Av Emma fredriksson - 11 juli 2014 18:21

Hejhej!
Tänkte slänga in ett kort inlägg nu när jag inte ligger i poolen eller vid stranden hihi. Sitter nu iallafall på en resturang och har precis ätit en god buffé och druckit en kall coke. Och ska väl sitta här ett tag till och sen kanske ta ett sista dopp i havet. Blev ju sjuk typ första dagen men mår hyfsat bättre förutom att jag knappt kan andas haha. Men jag nog på bättringsvägen förhoppningsvis och då bli allt så mycket bättre och roligare. Imorgon har vi iallafall bokat tid till en lite finare resturang eller vad man säger för att vi har 1år och 7månader. Sen blir det nog en massa sol och bad och kanske någon aktivitet eller vad man säger. Menmen ville väl mest bara berätta hur bra jag har det och hur lycklig jag är att vara här med min älskling. Blir nog inte så mycket uppdaterat förens jag är hemma igen pusspuss!

 

[Bild]

[Bild]

Av Emma fredriksson - 9 juli 2014 20:22

Av Emma fredriksson - 8 juli 2014 12:51

Ja självklart ska man bli sjuk när man är på semester.. Hade på ac:n lite för kallt igår tydligen, så vaknade upp natten till idag och kunde knappt andas utav min hosta. Menmen vi har iallafall badat i både havet och poolen idag, och fått färg har jag ochså så jag är nöjd endå. Ska vila mig lite nu efter buffén och sen åka ut med en båt och se mer utav side typ. Pusshej!

Av Emma fredriksson - 6 juli 2014 17:41

Hejhej!
Ligger i soffan nu, hungrig som ett as och väntar på mat. Ska inte göra så mycket idag så detta blir nog det första och sista inlägget. Ska sova tidigt idag för att sedan åka tidigt imorgon till Turkiet :)) åh vad jag är taggad men ändå lite nervös eftersom att Tobbe har blivit förkyld och jag har mitt dåliga emunförsvar.. Menmen, man får hoppas på det bästa. Nu är jag iallafall 100% redo för att åka. Var iväg med mamma till stan förrut pch köpte piercingar. Tog hål i naveln på panache för typ två årsedan, och de gjorde det helt fel så kan inte ha i vandligt piercingar, utan måste ha kortare, men fick tag på två stycken på uvx i nordstan och är väldigt nöjd. Så jaa, får väl se när jag har möjlighet att uppdatera nästa gång. Annars kan man följa mig på instagram där jag ska försöka lägga upp en massa blider @emmsi98
Pusspuss!

Presentation

hejhej,
jag som driver denna bloggen är en 16årig tjej ifrån gråbo. I min blogg kommer ni att få läsa om min vardag,skola
kompisar osv...

ni kan även följa mig på instagram: emmsi98

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards