emmafredriksson

Alla inlägg under september 2014

-

Av Emma fredriksson - 11 september 2014 20:15

Hej igen!
Har precis ätit. Blev jag som gjorde maten idag igen, det blev hemmagjorda köttbullar med brunsås och potatis. Det känns endå bra att börja laga mat nu så att man överlever i framtiden haha. Nä men jag gillar att laga mat och äta mat ;p Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Har suttit hemma hela dagen och pluggat och spelat Sims haha. Så vill ut och hitta på något. Så får väl se vad man hittar på. Ville igentligen inget speciellt med detta inlägget. Kännde bara för att skriva ;) hör av mig imon efter skolan eller något pusspuss!

-

Av Emma fredriksson - 11 september 2014 12:40

Hej!
Blev hemma idag ochså, vi skulle ut och vandra med klassen idag så kännde att jag stannar hemma idag ochså och går imorgon. Kom precis hem efter att ha gått en promenad med hundarna. Så passar på att blogga innan jag gör något annat. Ska nog plugga lite matte och engelska nu så att jag har det gjort. Var och hämtade det i skolan igår så att jag kan göra något hemma. Sen ska efter det ska jag nog spela lite Sims och sen kolla på gårdagens BB avsnitt. Uppdaterar senare om det händer något intessant i mitt liv pusspuss!

Av Emma fredriksson - 10 september 2014 12:26

Hej!
Blev inget vrångö för mig idag. Hostade sönder imorse och det kommer liksom ingenting... Jag har svårt att andas och allt är bara jobbigt. Så får äta mit fika hemma med mamma och bara vila. Vaknade vid elva eller något av att hundarna skällde och höll på så fick gå ner och lägga mig på soffan. Så nu har jag ätit frukost, kollat på dom inspelade BB avsnitten och spratat lite med mamma. Hör av mig senare om jag orkar pusspuss!

Av Emma fredriksson - 9 september 2014 19:42

Heej!
Har precis lagat mat till familjen och ätit färdigt. Funderar på om jag ska spela lite mer Sims, har inget att göra. Imorgon kom jag på att jag ska med klassen till vrångö och bara vara där, har inte riktigt fattat vad vi ska göra än. Menmen, det blir väl säkert bra. Har iallafall varit iväg och köpt fika och fixat mat till imorgon. Här får ni ochså en liten smygtitt på hur mitt skolfoto iår ser ut. Det har inte kommit än men beställde även en foto mugg med mig själv på ego som jag är haha. Så den ska jag dricka varm choklad i till vintern med marshmallows i hihi. Jaja men det var väl det. Uppdaterar troligtvis imorgon pusspuss!

Av Emma fredriksson - 9 september 2014 17:41

Älska att jag hittade min gamla dagbok. Alla minnen och alla fula saker man skrev. Helt meningslöst igentligen haha. Slutade iallafall vid halv 4 typ, åkte hem och spelade Sims och nu ligger jag i sängen och funderar på vad man ska göra med sitt liv. Ska nog käka snart och sen ut och hitta på något eller åka till bonum och köpa godis pusspuss

Nu

Av Emma fredriksson - 6 september 2014 19:24

Hejhej!
Sitter i Tobbes bil och funderar på om jag nånsin kommer att ta körkort haha jag är mes. Är jätte hungrig så ska snart dra hem och äta grillat kött med potatis<3 har inga planer inför kvällen, men blir väl att sitta ute någon stans och vara allmänt cool antar jag. Känner att jag har börjar bli sjuk ochså. Jag har den där jobbiga sjuka smaken i munnen, jag hostar och får knappt nån luft imellanåt... Så jaa, vi får väl se hur detta slutar. Uppdaterar nog inget mer idag pusspuss!

Av Emma fredriksson - 6 september 2014 12:35

Fredag- gick i skolan 10:20-15:00. Kom hem spelade lite Sims. Åt mat. Duschade, bytte kläder. Bytte sängkläder. Rensade min garderob. Velade lite och sen vidare till Vallen.
Idag- vaknade tidigt för säljer ju GT på lördagar. Hoppade söndagarna jag fick ju fan aldrig sova haha. Sen spelade jag Sims och nu ligger jag i soffan och funderar på att ringa någon. Puspsuss

Presentation

hejhej,
jag som driver denna bloggen är en 16årig tjej ifrån gråbo. I min blogg kommer ni att få läsa om min vardag,skola
kompisar osv...

ni kan även följa mig på instagram: emmsi98

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards