emmafredriksson

Alla inlägg under november 2013

Av Emma fredriksson - 22 november 2013 15:57

Nej nu har jag bestämt mig. Denna klänningen får bli min nyårsklänning!
Tycker denna är sjukt snygg men vet inte om den komme passa på mig...men det får den lov att göra ;p
Måste skynda mig att beställa nu innan jag ångrar mig ingen haha puss!

Av Emma fredriksson - 22 november 2013 11:44

Hellu!
Sitter och har typ klassråd dom snackar om att åka på en klassresa innan vi går ut men får väl se hur det blir med det, har hört snack om klassresor ända sedan jag gick i typ trean... Haha men förslagen var väl laserdome, london,Polen, stockholm och lite till... Så jaa vi får väl se. Men det kanske hade varit fräckt att åka till Polen det är ju inte det vanligaste stället precis. Menmen nu ska vi kolla på en 20minuter lång film och sen tar jag och Fanny hissen ner till bamba och äter HEJDÅ.

Av Emma fredriksson - 21 november 2013 16:07



1.Jag HATAR fötter!!!!
2.Jag är jätte kär
3.Jag hatar folk som skryter om att dom har druckit as mycket och knappt kan stå fast igentligen är det bara 2öl typ (ja jag vet att alla skriver så men håller helt med dem haha) 
4.Jag älskar att mysa, kolla på film med någon man tycker om (My boyfriend)
5. Jag älskar att gå i Mjukis byxor (hade kunnat gå i det resten av livet haha)
6. Jag hatar när håret och utseendet inte vill vara med (även om jag brukar gå osminkad med uppsatt hår haha,men när jag väl vill...)
7. Jag har 3 katter,en sköldpadda och en hund
8. Jag vill ha 2 barn när jag blir stor
9. Min favorit inom tecknat är svampbob fyrkant (hihi)

10. jag sover alltid med strumpor 

-

Av Emma fredriksson - 21 november 2013 14:23

Hallu!
Kom precis hem till ramona har inte varit i skolan idag för har känt mig konstig typ febrig och haft ont. Så när jag vaknade imorse så åkte jag med mamma ramona och pappa till nåt ställe i möndal eller nåt och kollade på gardiner till Lilly och enyas rum (Ramonas barn) och så hittade jag ett tyg med svampbob som jag blev kär i fast ville inte ha det som gardiner utav ska sy en kudde utav tyget så att jag kan kolla på den haha. Sen var vi på rusta och sen tog vi donken som frukost på vägen hem. Så la ihop lite bilder ifrån donken och på tyget pusspuss!

Av Emma fredriksson - 18 november 2013 20:53

Hallue!
Sitter faktist på toa nu ni som e intresserade hihi. Och ska snart gå tillbaka till sängen och vela medans Tobbe spelar GTA. Idag var jag inte i skolan utan åkte med mamma och pappa till Alingsås för att handla och sen låg jag ensam hemma i typ 3 timmar och stickade haha så nu e den jättelång. Och vid typ halv5/5 nån gång så kom först Adam hem Och sen Tobbe och eftersom att jag har legat inne i fyra dagar och varit rastlös och handikappad så ville jag gå ut så jag och Tobbe tog oss bort till torget och köpte en trisslott och choklad men det gjorde så ont att hoppa så långt så mamma kom och hämtade oss haha. Sen åt vi mat när vi kom hem och nu ligger jag här och är allment fet. Så nu har ni hört om hela min fantastisk intressanta dag i detalj haha pusshejdå.

'Bjuder på en väldigt gullig bild'

Av Emma fredriksson - 17 november 2013 14:29

Nu kör jag på mjukisbyxor resten av året för mitt onda ben så nått positivt med det hela att alltid vara mysig!

Av Emma fredriksson - 17 november 2013 14:23

Hallue!
Har mycket att berätta om nu kan man ju säga. I torsdags så åkte ju Tobbe till Sälen och jag,mamma och Adam var och hämtade hem min pappa som har legat på sjukhus i några dagar... Och så kom vi hem till oss då och kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde haha och i fredags var jag med Hanna och Sofie. Vi skulle vara ute hela natten sa vi men vi kom inte så långt... En bil körde på oss när vi kom på moppen rätt in i sidan på oss så Sofie och Hanna åkte ambulans direkt och jag åkte in lite senare Till sjukhuset och igår (lördag) så skulle vi precis äta men så ringer en kompis till pappa och säger att någon har slagit sönder en utav hans fönsterrutor och försökt göra inbrott då, så vi åkte dit ont som jag hade (men ville inte sitta ensam hemma hihi) oh kollade på det men det finns ju inte så mkt att göra åt saken. Och idag har jag duschat för första gången sedan vi krocka så nu känner man väl sig fräsch igen bara att man har lite extra ont. Skadade höger ben, nacke , bröstben och lite till haha men var på röntken i lördags morse och det är inget allvarligt, så får väl hoppas att dom inte ljuger menmen det var det. Nu e det bara att vänta tills ikväll/eftermiddag nån gång på att älsklingen kommer hem och tar hand om mig.vet inte hur mycket jag kommer blogga på senaste tiden Kommer bara klaga haha hejdå.

Av Emma fredriksson - 15 november 2013 18:29

Hallu!
Sitter och stickar och väntr på Sofie. Måste ju göra klart halsduken som jag började på för hur längesen som helst haha för kom ju på att det e slöjd och betyg... Så jaa här sitter jag :p åt nyss tacos med mamma pappa och Adam hela familjen (förutom älsklingen då som åkte till Sälen i torsdags :( ) han ska bara vara borta 4 dagar denna gången.. På dagarna är det okej men inte på kvällarna, det blir så ensamt och kallt. Jag är ju typ kallblodig och han blir alltid varm as fort medans jag tar 100 år på mig att bli varm haha så nu kör jag på massa filtar och duntecke dessa dagarna :p saknar honom redan :( menmen det går säkert fort för han som har något att göra men för mig går det skit segt. Men det blir nog bra. Ikväll har jag inga speciella planer ska träffa Sofie och säkert Hanna och Fanny ochså så får vi väl se vart kvällen leder oss.
Vet inte om det blir mer bloggande idag kanske nått outfit inlägg men vi får se pusspuss!

Presentation

hejhej,
jag som driver denna bloggen är en 16årig tjej ifrån gråbo. I min blogg kommer ni att få läsa om min vardag,skola
kompisar osv...

ni kan även följa mig på instagram: emmsi98

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards