emmafredriksson

Alla inlägg under april 2014

Av Emma fredriksson - 8 april 2014 14:57

Heej!
Kom tillbaka till skolan för en stund sedan. Har haft idrott och spelat badminton som jag gillar hihi :)) och imorse var det ju dax. Nationellt i fysik.... Men tror faktist att det gick ganska bra, det var 3 delar och inte så jätte komplicerat Menmen får väl se hur det går. Och nu sitter jag på svensk/engelskan och ska plugga so. Så känns som om jag hunnit med en del idag (y) annars så är det la fin fint, förutom regnet då. Men Ska försöka fixa lite nya bilder till er snart ochså, blir själv lite irreterad på mig själv. Och snart är det påsklooov ochså! Visst det är bara en vecka men endå. Känner endå att man kan behöva ett brejk i alla prov och skit. Men är ändå glad att Fredrik sköt upp so provet tills efter lovet så att man kan ta tag i det man har kvar istället. Men ska jobba lite nu och sen hem oh äta, puss på er!

Av Emma fredriksson - 7 april 2014 21:18

Låt som när du är ledsen sörjer till?
Har inte direkt nån sådan

Beroende av:
Min phonee!

Vem behöver du mest just nu:
Har den jag vill ha

Vad tror folk om dig?
Vet inte haha

Vad får du oftast kompilimanger för?
är ful så får inga komplimanger ;p

Brukar du skratta för dig själv?
Haha det händer väl :p

Vad står det i ditt senaste inkomna sms?
"Gööööd"

Nästa mål i ditt liv?
Vet inte, blicka framåt och få saker och ting gjort

Hur svarar du i mobilen?
Beror på vem som ringer, men svarar oftast typ "hallå"

Vem ringde dig senast?
Mamma

Antal timmar sömn inatt?
Vet inte, har inte räknat :p

Tycker du om din pappa?
Klart att jag gör

Brukar du komma i tid?
Oftast.....

När mår du bra?
När det är sommar och när jag är med mina vänner och familj

Hur känner du dig nu?
Mätt och bajsnödig ;)

Vanligaste färgen på dina kläder?
Vet inte det varierar, men oftast svart och vit

Var du aktiv i skolan?
Njaa, har jobbat mig uppåt under åren. Man kan väl säga att nu är det mest aktiva tiden i min skolgång

Favorit dryck på morgonen?
Oboy eller Cola hihi

När brukar du oftast gå och lägga dig?
Lägger mig vid 10 men somnar oftast inte förens 12

Är du blyg?
Nja, beror på

Sysslar du med någon sport?


Skrev detta förrut så stämmer inte helt nu

Fick detta från felles blogg.

Av Emma fredriksson - 7 april 2014 18:28

Hej!
Sitter i köket med mammi och väntar på att maten ska bli klar. Och sen vill jag försöka få igång the Sims3 som jag har försökt med i flera år -.- alltså jag vet inte vad det är men det bara går inte... Så är väldigt ledsen nu. Nä men så ska väl försöka fixa lite med det om en stund, och sen kommer nog offe ner om ett tag. Han och Tobbe ska mecka lite med deras coola moppar. Så hade väl hoppats att få slippa att glo på dom och spela Sims!! Menmen vi får väl se hur det blir med det. Efter skolan åkte jag till Lerum för hade en tid hos sjukgymnasten. Och fick då reda på att jag troligtvis inte har en skada i knät utan att det var någon led eller något i närheten, och att det har blivit mycket bättre (y) så det känns bra att kunna röra sig fritt igen utan att oroa sig :p Sen efter det åkte vi oh hämtade Tobbe på sitt jobb så han fick övningsköra lite ;) men det var väl det ska försöka uppdatera er senare och hoppas på intressantare liv. Kunde man bara inte vunnit någon miljon så livet hade blivit lite bättre. Menmen ska fortsätta drömma nu pusshej!

Av Emma fredriksson - 6 april 2014 19:33

Förlåt för mitt dåliga bloggande!
Sitter nu iallafall i soffan och kollar på lilla sjöjungfrun med mamma. Var hos Fanny igår till 1 eller något sen åkte vi hem och däckade direkt. Och imorse/eftermiddags när jag vaknade åkte jag mamma och Tobbe in till allum för att byta Tobbes GTA som var trasigt, så nu är det igång ingen... Och sen tog vi med oss subway hem och åt frukost. Och efter en stunds spelande så åkte vi bort till bonum och köpte chips och Cola och kollade på en film. Så jaa, nu sitter jag här och väntar på att få gå oh lägga mig typ pusspuss!

Av Emma fredriksson - 6 april 2014 00:42

Hej Fanny klagar så mycket på min uppdatering så tänkte göra ett inlägg nu bara för att då. Sitter hemma hos Fanny nu och inte gör speciellt mycket, umgås med trevligt folk. Jag har inga speciella planer inför kvällen utan det blir nog att stanna här tror jag. Har väl inte så mycket mer att säga mer än att berätta om gårdagen. Min mobil låg hemma på laddning ett bra tag medans jag satt vid lekstorp med gott folk och hade det trevligt. Sen vid tio tiden drog jag hem och dom andra drog till en pizzeria i närheten. Så jaa, det var väl det. Ha en trevlig kväll allihop för det ska jag ha pusss!

-

Av Emma fredriksson - 4 april 2014 15:08

Hallu!
Kom precis hem och ska bara äta något och byta kläder, sen bort till vallen där Emelie och några till är. Och sen vid 4/5 tiden blir det nog att jag åker hem till Sofie en stund och gör iordning mig och lämnar läxa typ. Så jaa, kvällen planer är inte färdigplanerade än men hör av mig senare om det pusspuss!

Av Emma fredriksson - 3 april 2014 17:00

Hej!
Kom precis hem, har varit i allum en snabbis med mammi, hon köpte mig en ny piercing, ett halsband och en ring, så nu är jag swaag! Nä men tänkte väl mest bara visa att jag lever. Ska väl ringa hem min bror nu så att han kan göra lite nytta åt sin hungriga syster hihi puss!

Av Emma fredriksson - 3 april 2014 11:30

Hej!
Har precis redovisat min norska/ danska grej som skulle vara klar häromdagen, och blev godkänd. Det är väl endå gött men fattar inte meningen i det haha. Menmen, nu ska jag forska lite i Sveriges historia om dialekter och språk och massa skit haha. Sen är det lunch om 20 min ochså och hoppas på god mat!! Förlåt för mitt dåliga och ointressanta bloggande pusspuss!

Presentation

hejhej,
jag som driver denna bloggen är en 16årig tjej ifrån gråbo. I min blogg kommer ni att få läsa om min vardag,skola
kompisar osv...

ni kan även följa mig på instagram: emmsi98

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards