emmafredriksson

Alla inlägg under juni 2014

Av Emma fredriksson - 21 juni 2014 14:22

Hej, jag som ribriken säger så hade jag en bra midsommar med sol som inte är så vandligt just på midsommar. Menmen, vi hade det trevligt i Varberg även om det kom lite hinder framför oss haha... Jaja, men tänkte väl mest bara visa att jag lever och lägga upp lite bilder. Jag var ju så tråkig så jag fick ju inga direkta bilder på oss som var där. Menmen så kan det gå. Är iallafall påväg hem till Göteborg nu så hör av mig senare eller imorgon igen pusspuss!

Av Emma fredriksson - 20 juni 2014 00:53

Hejhej!
Imorgon blir det att gå upp tidigt, för att åka till Varberg. Jag och några kompisar ska tälta där och blir tillbaka på lördag, så blir nog inte så mycket uppdaterat imorgon.
Ha en trevlig midsommar!

Av Emma fredriksson - 19 juni 2014 21:12

Ska in i duschen nu så hör av mig sen

 

Av Emma fredriksson - 18 juni 2014 21:43

Hej!
Sitter och är cool på lekstorpskolan nu och ska strax dra hem och sätta på mig en jacka och sen troligtvis vidare till hjällsnäsviken. Vaknade runt ett idag, gick ner och tvingade i mig en macka och drog sen ut och träffade Tobbe och några till tills Sofie Kom. Och när hon hade kommit och hade hälsat på alla och så eller vad man ska säga, så gick vi och spelade basket och sen vidare till mig.
Och ganska precis när hon åkte hem så kom janina och Robert och hämtade upp mig och Tobbe så åkte vi och införskaffade en solstol och ett nytt tält att sova i på midsommar (berättar om planerna senare) , sen åkte vi till mjörn så att Robert fick ta ett dopp han längtat efter och nu sitter vi här. Blir uppäten av knott och har ett allergiskt öga så ska börja dra mig hemmåt nu. Hörs senare eller imorgon puss!

-

Av Emma fredriksson - 17 juni 2014 15:21

Hej!
Vaknade runt tolv idag, gick ner och åt lite frukost och sen åkte jag och handlade lite med mamma. Så nu sitter jag och kollar på tv och väntar in Ida och Adam så ska vi använda min helium ballong. Så jaa, har inte så mycket mer att säga ville väl mest bara säga hej. Och har som vandligt har jag inget planerat inför dagen.
IGÅR på eftermiddagen/kvällen åkte jag och Tobbe oh träffade några vid lenstorpsskolan och sen åkte jag hem och "nattade" Tobbe och sedan ut igen för att träffa Sofie och lite så. Så till slut hamnade vi uppe vid annesjön så att några fick bada och sen hem till Robert. Janina körde väl hem mig till två eller något, sen sov jag som en stock ;) jaja det var väl det. Nu kom nog Ramona och lämnade sina barn för hon ska till jobbet, så ska sitta barnvakt eller något pusspuss!

Av Emma fredriksson - 16 juni 2014 23:31

Hem till Robert hör av mig imorgon

Av Emma fredriksson - 16 juni 2014 15:00

Heej!
Kom typ precis hem. Var och gjorde hål i öronen vid 11 imorse/förmiddags och sen åkte jag raka vägen till stan med mamma och köpte lite sommarklänningar och sånt. Och sen handlade vi lite mat och så. Så nu hade jag tänkt att äta frukost/lunch och sen ta mig in i duchen. Så hör av mig senare eller något pusshej!

Av Emma fredriksson - 15 juni 2014 17:15

Hejhej!
Sitter i Roberts bil med Niclas Robert Tobbe och John. Skulle åka och fiska men hamnade på potatisfestivalen istället ;) så var där och åt och kollade runt på stånden lite, och nu är vi påväg hem.
IGÅR var jag först på sillvik och grillade och så med Tobbe mamma Adam och Ida. Sen på kvällen satt vi och var coola ute med gott folk, haha minns inte riktigt vart vi va :p
jo juste vi satt vid spindelnätet haha ,sen drog vi hem hyfsat tidigt och sov. Så jaa, det var väl det. Vet inte om jag går och lägger mig samtidigt som Tobbe ikväll eller om jag hittar på någonting annat. Menmen hör av mig senare eller imorgon igen pusspuss!

Presentation

hejhej,
jag som driver denna bloggen är en 16årig tjej ifrån gråbo. I min blogg kommer ni att få läsa om min vardag,skola
kompisar osv...

ni kan även följa mig på instagram: emmsi98

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards