emmafredriksson

Alla inlägg under juni 2014

Mys

Av Emma fredriksson - 7 juni 2014 22:41

Hej!
Har varit på en ö i stort sett hela dagen så har inte haft så bra teckning därför jag inte bloggat. Sitter nu iallafall i båten påväg till gråbo igen. Kevin ville inte sova på ön så vi alla åker hem istället. Men vi hade det mysigt endå. Vi fick grillat flintastek,korv och grillbacon så vi är nöjda. Menmen jag har inte så mycket mer att säga. Vet inte riktigt vart vi ska nu. Ska väl troligtvis hem till Emelie.

-

Av Emma fredriksson - 5 juni 2014 17:59

Hej!
Har inte haft något att skriva om det är därför jag inte har uppdaterat. Har varit på praktiken 8-2 varje dag och sen har jag suttit hemma oh ätit sovit och spela Sims typ. Igår var jag på student mottagning hemma hos Emelie i Lerum och firade henne och Niclas. Är så sjukt taggad till min student, bara 3 år kvar.. Menmen alla gick ut på krogen och lilla jag åkte hem till John en stund och satt där å köta och sen hem och sov. Så jaa, såhär har mina senaste dagar sett ut. Ikväll blir det troligtvis att vara ute och ha det trevligt med gott folk om inte alla torrisar går hem vid 10, men det får vi väl inte hoppas. Detta kändes väldigt meningslöst men ville bara visa att jag var vid liv typ. Tobbe är hos janina nu på hennes studentmottagning och det var självklart 18+ så lilla jag fick stanna hemma som vandligt.. :( så hör av mig om det händer något kul ikväll, annars skriver jag nog imorgon pusspuss!

Av Emma fredriksson - 2 juni 2014 16:50

Efter praktiken (slutade kl. 2) så hamnade jag med mamma på Lindex i Lerum. Så fick införskaffat 2 tröjor, 2 bikinisar och ett par flip-flops. Så sitter just nu i bilen påvägen hem och försöker pussla ihop kvällen. Tobbes pappa fyller år så jag ska ta mej hem till honom till halv åtta. Och sen om jag orkar ska jag gå in i duschen.. Så får väl se hur det går. Ska drömma mig bort lite ochså och tänka på sommaren, att jag har bikini och flip-flops och att jag har min underbara pojkvän, så nu är det bara massa massa sol kvar att önska sig. (Älska att vara gay) pusshej!

Av Emma fredriksson - 2 juni 2014 11:19

Första dagen på praktiken börjar bra. Jag gick upp vid sex, samtidigt som Tobbe. Kom till praktiken vid åtta, åt lite frukost, minglade runt lite och sen vid halv tio gick vi alla ut. Så är sandig överallt. Har iallafall rast nu, så sitter på torget med en kall Cola och Hanna och ska strax gå tillbaka för att äta lunch, är dö hungrig, så hör av mig senare eller något
pusspuss!

Av Emma fredriksson - 1 juni 2014 18:09

Hej, sitter hemma hos Offe nu med han och Tobbe och kollar på när dom fixar med sina moppar typ. Trodde att vi skulle bada när vi åkte ner hit men då började det istället att ösregna och hagla... Så blev inget dopp för mig idag heller :( så ska gå och köpa mig något gott att äta istället, om jag nu kommer här ifrån innan bonum stänger haha. På bilderna ser ni det jag köpte igår fast i högar.
Det är:
2 jeans
1 skinnjacka
2 lr 3 linnen
5 strumpor
6 trosor
4 skor
Smycken

Av Emma fredriksson - 1 juni 2014 01:44

Ja lite sent Menmen
KVÄLLENS PLANER:
Efter att Tobbe och några till åkte till krogen förrut och efter att mamma hade åkt. Hon skulle på konsert typ med Ramona. Iallafall efter det så mötte jag upp Fanny och Sofie, vi spelade basket en stund och sen blev det att gå hem till mig för att ta ut hundarna och kolla tv med godis och mys. Så för nån halvtimma sen typ drog Sofie hem och Fanny för uniefär en timma sen. Så ska fortsätta mysa med mamma nu till en film, hon kom hem för en stundsen så hör av mig imorgon eller något pusspuss!

Presentation

hejhej,
jag som driver denna bloggen är en 16årig tjej ifrån gråbo. I min blogg kommer ni att få läsa om min vardag,skola
kompisar osv...

ni kan även följa mig på instagram: emmsi98

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards